Obrok uz poluprazan frižider

Piše
x-ica tim

Oct 04, 2019

Niste stigli u šoping ili su vam frendovi jednostavno poharali unutrašnjost frižidera? Ne brinite se, nešto se uvijek nađe.

Provjerite kako pronaći izvrstan recept za pripremu jela sa sastojcima koji se trenutno nalaze u kuhinji i frižideru. Pripremite si fino i jeftino jelo bez puno muke. Otkrit ćemo vam neke web stranice na kojima možete pronaći recepte i skuhati jelo s ograničenim brojem namirnica i sastojaka.

1. Recipe Puppy je odličan pretraživač recepata. Dopušta vam da unesete sastojke s kojima trenutno raspolažete i preporuča vam recepte s cijelog weba.

2. Cook Things dopušta pretraživanje po samo jednoj namirnici, npr. rajčici, i na temelju toga nudi listu namirnica koje se pojavljuju u receptu koji uključuje rajčicu.

3. Recipe Key  je web stranica gdje pretragu započinjete odabirom sastojaka koje potom dodajete u virtualnu smočnicu. Zatim kliknete na pretragu recepata dok ne nađete odgovarajuće jelo. Rezultate možete filtrirati prema vrsti jela (doručak, ručak ,večera), tipu kuhinje (kineska, indijska, američka), načinu pripreme (roštilj, pećnica, mikrovalna), vremenu kuhanja i težini pripreme.

5396821673_aa4cea53f5_b

4. Food.com stranica omogućava da posjetitelji usmjeravanjem menija pronađu sastojke koji se trenutno nalaze u njihovoj kuhinji i dodaju ih u svoj izbor jela. Mala narančasta tablica pronalazi broj odgovarajućeg recepta prije nego što ste ga potražili. Nekima će se stranica učiniti pomalo nepregledna, ali zato smo i pripremili veći izbor. 🙂

5. Not Beans Again stranica dopušta vam da unesete u tražilicu do pet sastojaka. Dobiveni rezultati su limitirani, a nekad zna i fulati pa vam ponudi recept sa sastojkom koji nemate.

6. Fridge To Food je jednostavan, ali pomalo dosadan. Rezultate možete vidjeti nakon što ste utipkali namirnice, ali baza podataka je mala i nepouzdana.

7. All Recipes ima pretraživač koji dozvoljava unos do četiri sastojka. Dopušta vam da unesete i sastojke za koje ne želite da se pojavljuju u pretraživaču. Opcije su limitirane.

8. Ideas4Recipes je još jedan jednostavan pretraživač recepata koji će vam ponuditi brz obrok uz preostale namirnice. U pretraživač možete unijeti do pet namirnica odjednom.

9. Food Pair dopušta da unesete čak deset namirnica koje imate u pretraživač. Dodavanjem većeg broja sastojaka, broj ponuđenih recepata se smanjuje sve dok vam ne preostane tek jedan ili dva recepta.

5860751835_060d760223_b

Ponudili smo vam dovoljno sajtova na kojima možete unositi namirinice i pripremiti ukusni obrok od ostataka iz frižidera.

Na vama je samo da odaberete.

Izvor: instantfundas.com

Komentari