Počinje najbizarniji reality show “Game2:Winter”

Piše
x-ica tim

Apr 20, 2017

Snimanje do sada najbizarnijeg reality showa “Game2:Winter” počinje u lipnju ove godine, u Sibiru, a već je odabrano 340 kandidata. Jesu li imali sreće što su izabrani procijenite sami.

“Game2:Winter” zasigurno je do sada najbolesniji reality show iz jednog jedinog razloga: što god da se desi takmičarima u surovim uvjetima Sibira neće imati apsolutno nikakvu pomoć.

1

Od 340 prijavljenih kandidata njih 30 (15 muškaraca i 15 žena) boraviti će u pustinjama Sibira, na temperaturama koje se zimi spuštaju na -50 stupnjeva. Kako bi bilo tko došao do njih potrebno je minimalno 30 minuta leta helikopterom, a za sve su prepušteni sami sebi. Hranu, vodu, sklonište i sve ostalo što im je potrebno da prežive moraju pronaći sami, a ukoliko im se desi bilo kakav napad divlje zvijeri ili da jednostavno obole, pomoći nema. Stvarno bolesno.

U pustinju će biti prebačeni helikopterima, oprema koju sami izaberu može biti ukupne težine do 600 kg, a na svojim odijelima moraju stalno imati uključene kamere. Za odustajanje je dovoljno pritisnuti specijalni gumb na odijelu i u roku od 60 minuta biti će odstranjeni iz područja showa.

Svaki tim mora sagraditi do početka zime objekat gdje će provesti zimu, a ukoliko u tome ne uspiju biti će diskvalificirani.

Show će se snimati punih devet mjeseci, a oni koji izdrže do kraja dijele nagradu od 1,6 milijuna eura.

Izvor: game2winter.ru

Komentari