Počinje prvi Park Art Festival na Ribnjaku

Piše
Dijana Šimunić

Sep 15, 2016

Na zagrebačkom Ribnjaku ovoga vikenda očekuje vas kreativni trodnevni Park Art Festival.

U parku Ribnjak i Centru mladih od 16. do 18. rujna održat će se prvi po redu Park Art Festival. Program je osnovan s glavnim ciljem da se stres uzrokovan početkom školske godine i novih obaveza razbije zabavnim radionicama. Radionice su u potpunosti besplatne i na njima mogu sudjelovati svi zainteresirani, bez obzira na dob.

Plesne radionice

Art Festival nudi mnoštvo zanimljivosti: radionice izrade vitraja, izrade stripa, kreativne dramske radionice te radionice posvećene fotografiji. Jedna od najzanimljivih radionica jest ona namijenjena učenju kreativnog plesa. Čitav program će voditi Sanja Hrgetić, a kako zapravo izgleda kombinacija navedenih plesnih tehnika možete pogledati u videu.

Radionice za male fotografe i glumce

Festival započinje lutkarskom predstavom za male kulturnjake Iš’o Viljo u dućan u sklopu Međunarodnog festivala kazališta lutaka PIF u 17 sati u Velikoj dvorani. U subotu 17. rujna i nedjelju 18. sve posjetitelje očekuje izrada vitraja i stripa u Likovnom klubu te fotografska radionica u parku Ribnjak. U popodnevnim satima na rasporedu je kreativni ples, a na kraju i dramska radionica.

Karaoke su otkazane

Važno je naglasiti da su prethodno najavljene Karaoke zakazane za petak otkazane, ali bi se trebale održati u 10. mjesecu. Kao razlog odgode organizatori su naveli tehničke poteškoće. Detaljnije informacije nalaze se na službenim stranicama Centra mladih Ribnjak.

Komentari