VIDEO: Pas koji priča oduševio žiri britanskog talenta

Piše
Domagoj Vušak

Apr 13, 2015

Trbuhozborac Marc Metral osvojio je žiri i publiku u popularnom showu Britain’s Got Talent. Na pozornici se, naime, pojavio sa psom Wendi koja je nevjerojatnim trikom potpuno oduševila cijelu dvoranu. No, sličan slučaj pojavio se prije tri godine, pa je ekipa Daily Maila istražila pozadinu cijele priče.

Više od 11 milijuna ljudi širom svijeta pogledalo je snimku Marca Matrela i Wendi, a većina ih je bila i više nego oduševljena, uključujući i žiri ovog popularnog showa.

Tvorac showa, Simon Cowell, ostao je zapanjen kada je Wendi počela savršeno otvarati usta na riječi koje je izgovarao njezin vlasnik, trbuhozborac Marc. Njegova kolegica Amanda Holden rekla mu je da je “upravo ispisao novu povijest televizije”.

No, sličan slučaj pojavio se 2012. godine kada su se na sceni showa American’s Got Talent pojavili Todd Oliver i njegov pas koji priča, francuski buldog Irving. Tada je utvrđeno da trbuhozborac Todd koristi daljinski upravljač kako bi micao usta svom psu. Neki gledatelji nisu vjerovali da Wendy ne koristi sličnu masku za pomicanje lica pa su zatražili istragu. No, glasnogovornik Britain’s Got Talenta izjavio je kako Wendy nije imala pomagača već je usta micala samostalno.

– Marc ima ogromno iskustvo, sa životinjama radi od 1980. godine, a s Wendy posljednjih pet godina – rekao je glasnogovornik.

Amanda Holden bila je potpuno oduševljena izvedbom.

– Čestitam! U devet godina koliko traje ovaj show Simon je uvijek govorio kako želi vidjeti psa koji mijauče ili pjeva, a vi ste učinili oboje, rekla je Holden. Jednako oduševljen bio je i Simon Cowell.

– Ne znam kako ona to radi. Kako zna riječi? Nevjerojatno! – rekao je Cowell.

Marc i Wendy zaradili su ovacije gledatelja i plasirali su se u polufinale.

Izvor: Daily Mail

Komentari