Pokaži svoje umijeće na Omiš guitar festu 2017.

Piše
Ana Leko

Mar 12, 2017

Do 5. travnja stigneš se prijaviti na Omiš guitar fest 2017. i pokazati svoje glazbeno umijeće na jednom od najvećih regionalnih festivala i natjecanja u klasičnoj gitari.

Omiš guitar fest u vrlo kratkom periodu postao je vodeći festival u jugoistoičnoj Europi s najvećim brojem natjecatelja. Ovogodišnji festival održat će se od 19. do 22. travnja na prekrasnoj Omiškoj lokaciji unutar starog grada na ušću Cetine.

Prijave su otvorene do 5. trvanja, a natjecatelji ce mogu prijaviti u 11 kategorija za klasičnu, električnu i akustičnu gitaru. Fond nagrada iznosi više od 20 000 eura, a ove se godine očekuje rekordan odaziv natjecatelja i gostiju jer je interes za sudjelovanje velik i prijave pristižu iz cijeloga svijeta.

Osim na natjecanje, sudionici se mogu prijaviti i na majstorske radionice koje održavaju neki od najcjenjenijih profesora gitare i gitarističkih virtuoza. Graditelji gitara imat će priliku izložiti svoje gitare i opremu, a gitaristi će ih moći isprobati. Između ostalog, na Omiš guitar festu organizirat će se i brojne promocije knjiga vezanih za gitarističku umjetnost.

Sve detalje i dodatne informacije kao i uvjete prijave možete pronaći na webu.

Komentari