Prijavi svoj film na Hrvatski festival jednominutnih filmova!

Piše
Dijana Šimunić

Mar 08, 2017

Hrvatski festival jednominutnih filmova možda traži upravo tebe. Prijavi svoj film do 10. travnja i osvoji vrijedne nagrade!

I službeno su otvorene prijave za 25. hrvatski festival jednominutnih filmova koji bi se trebao održati od 22. do 28. svibnja u Požegi.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi zainteresirani autori iz udruga, samostalni autori iz Republike Hrvatske, ali i inozemstva. Svaki autor ili udruga mogu prijaviti neograničen broj radova, a jedini je uvjet da nisu dosad prijavljivani na ovom Festivalu.

Prijavljeni radovi ne smiju biti duži od 60 sekundi, uključujući sam naslov i dužinu trajanja zvuka. Ostvarenja se šalju u PAL sustavu na miniDV, DV, DVCam, CD ROM-u, DVD-u ili putem Interneta.

Rok prijave u travnju

Ako se želiš prijaviti, trebaš ispuniti i na vrijeme poslati online prijavnicu. Šalješ li svoje radove poštom, obavezno priloži ispisanu prijavnicu. Priređivači zadržavaju pravo korištenja prijavljenih ostvarenja za prikazivanje u javnim medijima i snimanje za arhivu Festivala.

Krajnji rok za slanje prijavnica i radova je 10. travnja, a autoru s najvećim brojem prijavljenih filmova dodijelit će se i posebna nagrada.

Više informacija potraži na službenim stranicama.

Komentari