Problematika zvana Tipovi cimera

Piše
Ana Leko

svibnja 20, 2016

Kreativna studentska snimateljska ekipa iz SD Lašćina, nakon genijalnog Metloboja, oduševila je još jednim videouratkom koji obrađuje vječnu temu studentskog života – koji sve tipovi cimera postoje.

Ekipa iz Studentskog doma Lašćina napravila je još jedan zanimljiv i nadasve duhovit video. Nakon što su se u Metloboju okušali u svojim sportskim i čistačkim vještinama, ovoga su puta vrlo realno prikazali sve tipove cimera na koje možemo naići u jednom studentskom domu.

Nije lako živjeti na vrlo malom prostoru s osobom koju ne poznaješ. Prilagodba, kompromisi, međusobno uvažavanje i povjerenje samo su dio onoga što je potrebno kako bi studentski suživot bio podnošljiv.

Kako to izgleda iz perspektive iskusnih cimera – pogledajte u urnebesnom videu!

Ovaj je video snimljen u SD Lašćina unutar dvije domske sobe. U snimanju i glumi sudjelovala su tri studenta, a snimanje i montaža trajala je cijeli jedan dan.

Sve je, kako to obično biva, počelo kao zezancija na početku ove akademske godine, no ovu zabavnu ekipu to sve više privlači pa će uskoro početi sve češće objavljivati klipove, a možda s vremenom i početi zarađivati od toga. Njih to čini sretnima i veselima, a očigledno i gledatelje.

Njihovi video klipovi nastaju klasično – netko dobije ideju i inspiracije, potom se svi skupe i zajedno razmotre koliko je ideja izvediva i pogodna za snimanje.

Ako ste propustili pogledati Metloboj, obavezno to nadoknadite 🙂

Metloboj: s dvorišta Hogwartsa ravno na hodnik Lašćine

Komentari