S Hladnim pivom na Tulum po Hrvatskoj

Piše
Kristina Jelić

Sep 21, 2016

Hladno pivo, bend koji je već desetljećima u vrhu regionalne rock scene, predvodi listu izvođača prvog Tuluma koji u subotu 15. listopada u zagrebački Dom sportova uz njih dovodi Brkove i Šank.

Najbolji tulum kojeg se ne sjećamo je bio s ekipom iz kvarta. A kada mi netko spomene Brkovi i Šank, prvo mi na pamet pada dobar tulum u backstageu! Preduvjet za dobru zabavu su mala očekivanja, dok dobar tulum uglavnom završava prerano. Ali ako želite našeg Zokija vidjeti golog u štiklama na konju dođite u Dom sportova. Poziva vas Mile Kekin.

Nakon Zagreba turneja se nastavlja 25. i 26. studenog u Rijeci i Splitu. Riječka dvorana Mladosti uz Pivo će čuti Urbana i Četvorku te Jonathan. Splitska Spaladium Arena dan kasnije ugostit će HP, Urbana, M.O.R.T. i Kišu metaka.

Na Tulum, osim novih pjesama, Mile i dečki donose najbolje iz repertoara, u setu u kojem će se naći sve od Bubašvaba naovamo. Bit će to sjajna prilika pjevati uglas neke od najvećih songova naših generacija, kao što su Pjevajte nešto ljubavno, Ne volim te, Zimmer Frei, Teško je ful biti kul ili Samo za taj osjećaj.

Ulaznice

Zagreb

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kuna.

Rijeka

Ulaznice u pretprodaji 60 kuna do 16. listopada te 70 kuna od 17. listopada do 24. studenog. Na dan koncerta, 25. studenog, za ulaz će trebati izdvojiti 90 kuna.

Split

Ulaznice u pretprodaji 60 kuna do 16. listopada te 70 kuna od 17. listopada do 25. studenog. Na dan koncerta, 26. studenog, za ulaz će trebati izdvojiti 90 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
  • Online na eventim.hr

Mile Kekin carpa svaki diem

Komentari