Prijave FER-ov startup inkubator SPOCK

Piše
Petra Haleš

Oct 19, 2020

Krenule su prijave za novu, petu po redu, generaciju FER-ovog startup inkubatora SPOCK. 

SPOCK-ov program startup edukacije je namijenjen studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija svih fakulteta i onima koji su završili studij unazad dvije godine.

I ove godine se prijaviti mogu timovi s već osmišljenim projektima i pojedinci s idejama koji će dobiti pomoć u povezivanju sa studentima FER-a i formiranju tima.

Uz sve pogodnosti iz prošlogodišnjeg programa, sudionike ove godine očekuje još veći broj radionica i mentora te još kvalitetniji program startup edukacije. Odabrani sudionici će kroz šestomjesečni program edukacije dobiti priliku povezati se sa stručnjacima, mentorima, investitorima i partnerima koji će im svojim znanjem i iskustvom pomoći da svoje ideje pretvore u profitabilna rješenja i uspješne startupe.

FER-ov startup inkubator – 5. generacija

Za prošlogodišnji program prijave su pristigle s čak 11 različitih fakulteta, a SPOCK su uspješno završila čak tri tima koja su se formirala prije početka programa kroz organizirane brainstorming radionice. Timovi prošlogodišnje generacije su kroz različita natjecanja prikupili više od 200.000 kuna za razvoj svojih rješenja, a dobili su i ponudu za investiciju od jednog od najvećih investicijskih fondova koji djeluje na području Republike Hrvatske.

Više informacija o procesu prijava i samome programu dostupno je na SPOCK-ovoj web stranici.

Za sva dodatna pitanja održat će se i predstavljanje programa na kojem će se objasniti proces prijave za pojedince i za timove, aktivnosti vezane za formiranje timova, struktura i tijek samog programa te će se odgovarati na sva pitanja sudionika.

Predstavljanje će se održati online 22. listopada u 16:00 sati, a za praćenje predstavljanja potrebno je prijaviti se putem poveznice, ovdje.

Prijave projekata i ideja za sljedeću generaciju SPOCK-a otvorene su do 30. studenog, a svi zainteresirani za startup edukaciju mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca ovdje.

Komentari