SC opet spustio bodovnu granicu za useljenje u domove

Piše
Iva Bucić

Oct 27, 2016

Zagrebački SC još je jednom spustio bodovnu granicu za useljenje u studentske domove, pa su sad za upad potrebna bar 1343 boda.

Granica je snižena za 37 bodova i jednaka i za brucoše i za studente viših godina. Studentice i studenti koji su ostvarili pravo na useljenje na osobnom web profilu koji se nalazi na ovom linku mogu provjeriti u koji su dom upali. Useliti se trebaju najkasnije do srijede, 2. studenog. SC je početkom rujna prvi put spustio bodovnu granicu, i to za 15 bodova.

Nakon obnove studentskih domova revidirane su i kategorije smještajnih kapaciteta, pa sada umjesto tri postoji čak osam kategorija. U prvu kategoriju spadaju apartmani s dvije dvokrevetne sobe koje dijele predsoblje s kupaonicom i kuhinjom, dakle 11. i 12. paviljon u studentskom domu Stjepan Radić (Sava). Drugu kategoriju čine dvokrevetne sobe s WC-om u SN Cvjetno, u treću kategoriju ulaze stari paviljoni na Savi, dakle 1. – 4. i 7. – 9. paviljon s dvokrevetnim sobama i zajedničkim WC-om i kuhinjama po katu, a u četvrtoj kategoriji nalazi se SN Ante Starčević, na kojem dvije dvokrevetne sobe dijele WC. U petu kategoriju spadaju 5 i 6. paviljon na Savi, u kojima također dvije sobe dijele WC, u šestu kategoriju ulaze 1. – 7 i 9. – 10. paviljon na Lašćini, gdje vas čekaju dvokrevetne sobe s WC-om i kuhinjama po katu, a u zadnju, osmu kategoriju, ulaze trokrevetne sobe sa zajedničkim WC-om i kuhinjama po katu koje se nalaze u 8. paviljon na Lašćini.

Više pročitajte na stranicama SC-a.

Komentari