FonET 2017 – Edukacijski trening za nefonetičare

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 05, 2017

Klub studenata fonetike Eufonija predstavlja četvrto izdanje FonET-a koje će se održati 20. i 21. svibnja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Projekt FonET nastao je kao ideja studenata fonetike, željnih promoviranja svoje struke i prenošenja znanja iz znanosti o govoru i na druge studente Sveučilišta.

Posljednje četiri godine s dolaskom proljeća marljivo se počinje pripremati novo izdanje projekta. Ove godine pripremljena je dvodnevna edukacija u obliku predavanja i radionica tijekom kojih će se polaznici upoznati s osnovnim vještinama govorničkog zanata i steći korisna znanja buduću struku jer – svatko se susretne s javnim govorom, prije ili kasnije.

Teme su, sukladno tome, organizirane oko najvažnijih komponenti svakog dobrog javnog govora, a one su: središnja misao, kompozicija govora, argumentacija, govorna izvedba i neverbalna komunikacija.

Svoje mjesto na FonET-u osiguraj klikom na tinyurl.com/mmoqkev, a detaljnije informacije o događaju pronađi na službenoj web stranici Eufonije: www.ksf-eufonija.hr/fonet-2017-edukacijski-trening-za-nefoneticare/

Komentari