SEGA dijeli besplatne igre

Piše
Vedran Mikulić

Oct 16, 2020

Multinacionalna tvrtka SEGA koja se bavi proizvodnjom i izdavanjem videoigara slavi svoj 60. rođendan i tom prigodom dijeli besplatne igre.

Kompanija otvara šezdesetogodišnju proslavu rasprodajom na Steam-u i dijeljenjem besplatnih igara koje su inspirirane retro klasicima koje su kreirali developeri kompanije posebno za ovu priliku. SEGA je već ranije objavila da dijeli Sonic the Hedgehog 2.

Popis besplatnih igara:

Armor Heroes – Relic Entertainment

Borba tenkova iz ptičje perspektive za do četiri igrača koja se može igrati i u lokalu s prijateljima. Dostupna 15.-19. listopada.

Endless Zone – Amplitude Studios

Igra inspirirana seginim Fantasy Zone serijalom, prođite kroz četiri razine arkadne pucačine sa svojim malom letjelicom. Preuzmite igru 16.-19. listopada.

Streets of Kamurocho – SEGA

Dovedite ulice u red s karakterima iz popularne segine franšize Yakuza. Igrica je inspirirana beat-em up naslovima poput Streets of Rage. Skinite je na Steam-u 17.-19. listopada.

Golden Axed – SEGA

Testirajte nikad do sada viđen projekat Golden Axe:Reborn od koga je studio odustao. Dostupan u periodu 18.-19. listopada.

Da bi ste skinuli ove besplatne igre, sve što treba uraditi je da odete na Steam stranicu i kliknete na Play Game. Ovo će dodati igru u vašu kolekciju i zadržat ćete je zauvijek. Ako želite skinuti nekoliko besplatnih igara potrebno je otići na službenu stranicu na ovom linku i povežete svoj Steam nalog sa e-mail adresom koju ste iskoristili za registraciju na stranici. Dobit ćete i Saturn klasik, Nights into Dreams besplatno.

Tijekom narednih dana očekujte još najava, promocija, nagradnih igara i još puno sadržaja.

Komentari