Što se dogodi kad zlikovci spašavaju svijet?

Piše
x-ica tim

Aug 20, 2016

Ako koristite 9gag ili Reddit sigurno vam se svaki treći scroll pojavilo nešto vezano za dugo najavljivani filma Suicide Squad. Jocker, Herley Quinn, Dedshot i drugi creepy likovi zabavljaju publiku diljem svijeta.

Otkako je izašao prvi trailer obožavatelji Jockera i njegove drage Harley Quinn nisu mogli dočekati da se film pojavi na velikim platnima.

Očekivanja za film su bila velika

suicide squadFilm je kod nas izašao 4. kolovoza, dotada je reakcija svijeta nekima upropastila prvi dojam filma. Iako su inicijativne reakcije u SAD-u bile većinom pozitivne kao i Twitter reakcije fanova, što se dalje film prikazivao reakcije su bile svakojake i postajale sve negativnije.

Najveća briga – Jared Leto kao Jocker

I prije nego što je film izašao, prvobitna reakcija interneta na odabir sljedećeg glumca koji će postati poznati krimi-psiho lik kao Jocker bila je više nego neugodna. Reakcija na Jareda Letoa bila je negativna i odmah zatim počele su razne usporedbe s bivšim glumcima i filmovima.

Jocker ima poklon za vas

Simpatični glumac se ipak pokazao u svojoj sposobnosti da ispadne manijak i zadržao onaj special kind of crazy look na Jockeru. Znao je ostati toliko vjeran ulozi da bi svojim kolegama kao element iznenađenja poslao creepy poklone na set kao što su iskorišteni kondomi i slično.

Soundtrack iz trailera postao hit

Pjesmom Heathens bend twenty one pilots je zapalio internet. Tekst pjesme malo je mračan i sama atmosfera spota je savršeno odgovarala najavi za film tako da je to ispao pravi jackpot za publiku.

Zašto je Will Smith u Odredu otpisanih?

Neki su se iznenadili vidjevši Willa Smitha u izdanju zlikovca. Inače poznat po svojim ulogama murjaka ili funky boya iz Bel Aira, Smith je ovom ulogom okrenuo ploču, ali ne potpuno.

Iako glumi zlikovca, u njegovom liku se vidi ona karizma i dobar duh koji samo Will zna donjeti na platno. Njegova uloga Dedshota, supervillana koji nikad ne promaši niti jednu metu i može ubiti bilo koga bila je više nego zanimljiva. Može se reći da je glavni lik i da, iako bi trebao biti zločest i ubijati ljude, više se prikazuje njegova ljubav prema kćerkici i lojalnost ljudima koji su ga zatvorili jer ipak mora spasiti svijet.

Najslađa luđakinja – Harley Quinn

Margot Robbie je apsoultno savršeno odigrala ovu ulogu. U filmu Focus smo je mogli vidjeti kako surađuje s Willom Smithom i stvarno su dokazali da su dobra kombinacija te da je njihova kemija na platnu jednostavno odlična.

Pokazalo se da je odlična za ovu ulogu jer nema ono trade mark prepoznatljivo lice koje se vidi kroz bilo kakvu masku pa se gledatelji ne mogu u potpunosti uživiti u lik. Odabir Margot za ovu ulogu po tom je pitanju odličan.

Ako već niste i htjeli bi pogledati kako ova skupina super zlikovaca spašava svijet svakako otiđite i doživite sami dozu sweet crazy svijeta.

Tekst napisala: Lea Čuveljak

Fotografije: Wikimedia

Komentari