Povedite prijateljice na Comic Sans

Piše
Mateo Galić

Mar 08, 2018

Comic Sans i Kaptol Boutique Cinema imaju recept za idealan Dan žena, 8. ožujka. Savršena filmska večer na Dan žena uz film u kojem ćete prepoznati barem jednog svog bivšeg.

Među prvima pogledajte novi film na kino-repertoaru i provedite savršenu filmsku večer s prijateljicama u najljepšem zagrebačkom kinu uz dva neodoljiva junaka filma, Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića – Kiću.

Comic Sans Nevija Marasovića povest će vas na emotivno filmsko putovanje na relaciji Zagreb – Vis – otok Jabuka u društvu pomalo uštogljenog zagrebačkog japija, superuspješnog dizajnera Alana i njegovog oca, boema Brune. U svojim tridesetima Alan je i dalje neodgovoran, a nerijetko se i ponaša kao razmaženo derište koje bježi od svakog spomena trajne veze. Ponovni susret i druženje s ocem, začinjeni brojnim slučajnim i manje slučajnim susretima s bivšim, sadašnjim, usputnim i prolaznim ljubavima, prisilit će Alana da se suoči sa samim sobom i preispita svoje prioritete. Međuigra simpatičnog dvojca na velikom platnu nasmijat će vas do suza, dok će u Alanu, vječnom Petru Panu koji shvaća da vas voli tek nakon što je veza gotova, mnoge žene prepoznati barem jednog bivšeg.

Comic Sans kreće u redovitu kino-distribuciju u Hrvatskoj 8. ožujka. Tijekom ožujka tako će se prikazivati u CineStar kinima diljem Hrvatske te u kinima Cineplexx u Zagrebu i Splitu, zagrebačkom kinu Europa, riječkom Art-kinu Croatia te ostalim kinima u sklopu Kino mreže. 

Program Très Chic održava se u prekrasnim boutique dvoranama gdje vas očekuju pokloni i piće dobrodošlice, a u samu cijenu ulaznice uključeno je piće u WOW baru koje možete konzumirati prije ili poslije filma. Ostalo je još nekoliko mjesta, požurite po svoje ulaznice: Link za kupnju ulaznica

Photo galerija (7 slika)

Komentari