Top 5 najsexy striptiz scena ikad

Piše
Kristina Jelić

Jun 17, 2016

U ovom članku uživat ćete organima vida i sluha, s jako malo čitanja. Bit će tu plavuša, crnki, silikona, prirodnih atributa…ma, svega 🙂

Sex je uvijek prodavao, i prodavat će sve, a najviše ga se koristi u filmskoj industriji. Za vas smo odabrali 5 odličnih filmova s 5 zgodnih glumica, ne znajući koja je ljepša. Na vama je da pogledate video tiesere i odlučite sami.

Ovoga puta redoslijed videa nema veze s ljestvicom od jedan do pet, jer sve i svi su nam presuper.

1. Striptease

Ovaj film s Demi Moore je iz davne 1994. godine, a u njemu je došlo do izražaja Demino nabildano tijelo i silikonsko poprsje. Sviđa li vam se, prosudite sami.

2. Flashdance

Kultni glazbeni film Flashdance iz 1983. je film u kojem Jennifer Beals glumi zavarivačicu danju, a noću pleše svoje sexy plesove. To je također film s odličnim soundtrackom.

3. Showgirls

Ovo je very hot film iz 1995. u kojem glavne uloge imaju Elizabeth Berkley i Gina Gershon, koje su u nekoliko scena prilično hot. Za razliku od Deminih, Elizabethine su prirodne.

4. We are the Millers

Odlična komedija novijeg datuma iz 2013. u kojem je svoje atribute pokazala slatkica Jennifer Aniston. Kako joj je to i je li, pošlo za rukom pogledajte sami.

5. True lies

I za kraj, ali ne i manje sexy, također jedna komedija s Jamie Lee Curtis i Arnoldom Schwarzeneggerom, True Lies u kojem je Jamie pokazala svoje prirodno fantastično tijelo.

Našlo bi se još tih hot filmova za popuniti ljestvicu, ali to ćemo nekom drugom prilikom. 🙂

Komentari