Volite lubenicu i rajčicu? Saznajte što to govori o vama!

Piše
x-ica tim

Jun 26, 2019

Volite jesti lubenicu? Ili vam je možda draža dinja? Krastavac i rajčica omiljeni su sastojci za salatu? Odgovorite na dva kratka pitanja i voće i povrće reći će vam kakvi ste zapravo!

Među mnoštvom ludih, pod navodnicima, psiholoških testova naišli smo na možda najluđi, a kako su se autori pohvalili, i najkraći. Ako riješite ovaj psihološki test saznati ćete jeste li žena “krastavac-dinja” ili muškarac “rajčica-lubenica”, a u svakom slučaju jeste li hrabri, tiha voda koja brege dere ili pak osoba “iza utvrde”.

No, to nije sve! Saznati ćete i idealnu kombinaciju voća i povrća svoga partnera. Stoga, ako ste u vezi preporučamo da, nakon što testirate sebe, testirate svoga partnera i napokon saznate jeste li kompatibilni. Ako niste u vezi, savjetujemo da potencijalne partnere prvo testirate jer ne želite gubiti vrijeme na muškarca/ženu “rajčica-dinja”, a vama odgovara muškarac/žena “krastavac-dinja”.

I za kraj, moramo vas još upozoriti da, ukoliko niste spremni, ne rješavate test jer jedno je sigurno, on će vas u potpunosti razotkriti!

Za rješavanje testa kliknite ovdje.

Foto: snowpea&bokchoi, flickr

Komentari