Mirna druga večer Ultre uz Vatru i Afrojacka

Piše
Ines Gerl

Jul 14, 2019

Druga večer Ultre prošla je već standarno mirnije od prve kao i svake godine. Temperature su se poprilično spustile pa su se i partijaneri morali malo deblje obući tako da policija nije morala intervenirati ovaj put zbog pretjerane golotinje.

Par puta je kiša zasmetala, ali su se ultraši snalazili sa pripremljenim kabanicama, vrećama za smeće i ostalim čim su se mogli zaštititi.

Tjedan dana prije festivala je puštena glasina da stiže gost na Dj Snakeov nastup no Justin Bieber se nije pojavio. Dj Snake je bez svojih superzvijezda odvrtio hitove Taki Taki, Let me love you i Lean on.
Ostatak večeri su nas zabavljali Afrojack te Alesso koji je zatražen od strane publike.

6f43d352-185e-4ebe-a992-48ef4cc6ba81

Nešto posebno i drugačije u line-upu ove godine bio je nastup Vatre koji nam se nikako nije uklapao u cijelu priču pa smo u ponoć pošli provjerit zašto su ih uvrstili u raspored.
Dečak je izvodio svoje najveće hitove, ali u elektronskom ruhu uz Dj Radiology. Zvučalo je solidno, ali nas je više zanimala čista elektronika.

cdcadcc5-6997-428b-ad1a-1164592f441f

U vip ložu se smjestio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u pratnji direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld te izjavio da sve miriše na ljubav večeras. Očekivao se dolazak i premijera Plenkovića, ali nije stigao.

Cijene na Ultri su iste svake godine. Mali kokteli su 100 kn, litarski 230, piva je 60 kn, sokovi 40, voda 30, žestice 40 kn. Pića se plaćaju narukvicom koja se puni iznosima na ulazu tako da ne morate svako malo vaditi novac.

Unutar festivala se nalazi bezbroj kioska Tiska gdje možete kupiti žvakaće, cigarete, maramice, čipseve ili što god vam treba da neometano partijate do dugo u noć.

Sutra vas izvještavamo sa najluđim modnim kombinacijama sa Ultre te izvještajem o zadnjem i najvažnijem danu – nastupu Swedish house mafie.

Pozdrav čitateljima iz prekrasnog Splita!

Komentari