10. Four River Film Festival u Karlovcu

Piše
x-ica tim

Sep 05, 2017

Karlovac za tjedan dana postaje filmsko središte stvaralaštva mladih naraštaja – 22. Filmska revija mladeži i 10. Four River Film Festival održat će se od 12. do 16. rujna!

Uz natjecateljski program, koji donosi 71 naslova mladih autora i autorica diljem svijeta, festivalsko program uključuje i bogat večernji program na najljepšim kino lokacijama: obalama Korane, Mrežnice, Dobre i Kupe. Tako će svi posjetitelji moći uživati u recentnim naslovima, filmskim uspješnicama koje su u protekloj godini obilježila kinematografiju regije!

Festival u utorak, 12. rujna, na rijeci Korani, službeno otvara pobjednik ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala, Kratki izlet, igrano-dokumentarni film Igora Bezinovića.

1

U srijedu, 13. rujna, na rijeci Mrežnici bit će prikazan film Dan bez imena makedonske redateljice Teone Strugar Mitevske.

2

Posljednja dva naslova iz večernjeg festivalskog programa djela su iste autorice, Katarine Zrinke Matijević. Filmovi Trampolin Iza lica zrcala

3

Trampolin će biti prikazan u četvrtak, 14. rujna u dvorcu Novigrad na rijeci Dobri, a  Iza lica zrcala bit će prikazan u petak, 15. rujna na rijeci Kupi, u starom gradu Ozlju.

Kompletan festivalski program je besplatan. Detaljnije informacije pronađite na službenim web stranicama.

Komentari