AIESEC Zagreb: Upoznaj svijet, upoznaj sebe!

Piše
Nikolina Oršulić

Mar 20, 2016

Planiraš opako promijeniti rutinu tijekom ljeta, ali nemaš pojma kako? Zaleti se u srijedu, 23. ožujka do Dubrovačkog kluba i saznaj kako je njima ovaj manevar pošao za rukom, a usto se i zabavi.

Jadransko more mami, ne može se poreći, ali gdje postoji dobra volja, samo je nebo granica. Ljeto možeš provesti u novom okruženju s novim ljudima i to radeći nešto iznimno korisno za sebe, ali i za cijelu zajednicu! Sviđa ti se?

Global Citizen jedan je od najpoznatijih programa ove međunarodne studentske udruge koji svake godine omogućuje da 20 000 mladih ljudi pomogne zajednicama održivim promjenama i pozitivnim utjecajem.

Dođi u Klub Dubrovčana u srijedu, 23. ožujka, podruži se iskusnoj AIESEC ekipi u opuštenoj atmosferi te se zabavi uz mini-kviz koji su pripremili.

Usput poslušaj ljude koji su već odlučili promijeniti ljetnu rutinu i otišli na AIESEC „Global Citizen“ volontersku praksu. Saznaj iz prve ruke ruke koliko je volontiranje bitno te kako i ti možeš pridonijeti kroz AIESEC volonterske prakse u inozemstvu!

Početak druženja planira se u 19 sati, a završetak se ne planira jer nova prijateljstva mogu trajati vječno. Iz kluba bi se ipak trebalo pokupiti do 23 sata.

O nekima od ovih svjetskih pustolova koje ćete možda sresti u srijedu, a koji su volontirajući ostavili trag u raznim zemljama već smo pisali, inspirirajte se njihovim pričama ako ne možete u srijedu na ovaj event!

AIESEC iskustva: Volonterska praksa u Italiji by Ena Hustnjak

AIESEC iskustva: Praksa na Mauricijusu by Nataša Pudić

AIESEC iskustva: volontiranje u Indoneziji by Tea Lukačić

Komentari