Majka sinu studentu uručila račun za usluge od 270 tisuća kuna

Piše
Ivona Radić

Mar 03, 2016

Na stranici Reddit osvanuo je račun kojim je jedna majka iz Kanade naplatila sinu studentu sve životne troškove tijekom razdoblja od 13 mjeseci. Račun uključuje i kaznu jer je njezin sin “šupak koji ne cijeni majčinu podršku”.

Postoje različite odgojne metode, od strogog i blagog pristupa do različitih tehnika obrnute psihologije. Sve kako bi sinovi i kćeri odrasli u pametne i odgovorne osobe. Svakako, postoje i djeca koja jednako ne cijene sav doprinos roditelja, bilo materijalni ili nematerijalni. Jedna majka iz Ontarija odlučila se pobrinuti da njezin sin ne bude jedan od njih. Otišla je korak dalje sa svojim odgojnim metodama.

Sinu je ispostavila poprilično detaljan i razrađen račun u iznosu preko 270 000 kuna kako bi bi mu naplatila različite vrste usluga koje je uživao tijekom studiranja, piše The Telegraph. Za razdoblje od 13 mjeseci, ova inovativna majka naplatila je sinu usluge vode, prijevoza u školu, internet i slične troškove.

U sklopu složenog računa, posebice se ističe kazna naplaćena jer je njezin sin “šupak koji ne cijeni majčinu financijsku ni općenitu podršku”, piše Index.hr.

račun

Nakon što je na Redditu objavljeno nekoliko komentara u kojima se kritizira majčin pristup, ona je otvorila vlastiti račun kako bi objasnila da se radilo samo o šali i da ne očekuje isplatu. Sin je pak potvrdio da je račun bio veoma učinkovita odgojna metoda, piše The Telegraph.

račun

Foto: Reddit, Chalipo

Komentari