Bacite oko na studentsku emisiju Eurocream Zadar

Piše
Iva Bucić

Feb 22, 2017

Prva epizoda studentske web emisije Eurocream Zadar ugledala je svjetlo dana, a u prva četiri dana djelo autorskog trojca pogledalo je više od tisuću ljudi.

Eurocream Zadar od prve do šesnaeste minute uredilo je troje zadarskih studenata – Iva Matić i Ana Štrelov s diplomskog studija Novinarstvo i odnosi s javnostima i Frane Bilić, student Poduzetništva u kulturi i turizmu.

U epizodama donosimo novu dimenziju grada Zadra, ukazujemo na nove mogućnosti, poštujemo različitosti i tražimo inspirativne ljude koji posjećuju ili žive u Zadru. Prije svega tu smo da opustimo i zabavimo gledatelje, ali i da uz nas dobiju nove informacije. Potičemo interakciju s mladima koji mogu aktivno sudjelovati u stvaranju emisije slanjem prijedloga i ideja, poručuju studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti.

Eurocream Zadar moći ćete gledati jednom tjedno, a u prvoj epizodi koju su objavili u petak, 19. veljače, Iva, Ana i Frane ugostili su Ninu Kraljić, koja je otkrila što je inspirira, nervira i rastužuje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Emisiju pogledajte u nastavku.

Više pročitajte ovdje.

Komentari