GONG u potrazi za volonterima

Piše
Iva Bucić

Feb 22, 2017

GONG čeka prijave studenata i studentica koji se, među ostalim, žele okušati u organizaciji javnih događaja i praćenju javnih politika te razviti istraživačke, organizacijske i komunikacijske vještine.

Mada se traže prvenstveno studentice i studenti završnih godina društvenih i humanističkih studija poput ekonomije, politologije, prava, psihologije i sociologije, mogu se prijaviti svi zainteresirani studenti. Stažiste čeka posao u područjima demokratizacije, digitalnih komunikacija te građanskog odgoja i obrazovanja, a volontiranje podrazumijeva kontinuirane tjedne aktivnosti uz mentorsku podršku, ovisno o interesima i mogućnostima volontera.

Stažiranje traje od 1. ožujka do 22. prosinca, a svaki tjedan volontere čeka najmanje deset, odnosno najviše 15 sati posla.  Osim organizacije događaja, praćenja politika i razvijanja vještina, posao uključuje sudjelovanje u pripremi javne komunikacije putem društvenih mreža i medija, analizu web izvora, javnih politika, propisa i dokumenata te upoznavanje s radom institucija, organizacija i stručnjaka iz zemlje i svijeta. Najkasnije do 6. ožujka zainteresirani studenti i studentice trebaju na adresu gong@gong.hr poslati Europass životopis i motivacijsko pismo.

Više pročitajte ovdje.

Komentari