Broadwayska adaptacija Pepeljuge u Domu sportova

Piše
Kristina Jelić

Feb 22, 2017

Glumački cast ove bajke za sve generacije predvode pjevačica Kim Verson kao Pepeljuga i pjevač Bojan Jambrošić kao princ Christopher. Premijera broadwayske adaptacije Pepeljuge odigrati će se u nedjelju, 26. veljače, u Domu sportova. 

Svjetski poznati broadwayski mjuzikl u hrvatskom izdanju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad produkcijom i producentom Tadijom Kolovratom dok režiju potpisuje Robert Bošković.

Mlada, talentirana i uspješna Kim Verson sjajila je u prekrasnoj vjenčanici koju je ekskluzivno za mjuzikl Pepeljuga dizajnirao eNVy room, te prošetala Gornjim gradom zajedno sa svojim princem. Ovaj čaroban prizor sa zagrebačkih ulica samo je uvod u premijeru broadwayske adaptacije Pepeljuge.

Boja Jambrosic i Kim Verson

Glumački cast ove svevremenske bajke predvode Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić kao princ Christopher. Talentiranu glumačko-glazbenu družinu čine još i Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy i Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian te Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj.

Kim Verson

Za prijevod, adaptaciju teksta i pjesama zaslužan je Alen Đurica, dirigentica i asistentica redatelja je Iva Bardun, scenografiju potpisuje Nenad Marković, koreografiju i scenski pokret Manuela Svorcan dok su za kostimografiju zaslužni Bane Dević, eNVy room i Mateja Miković.

Mjuzikl počinje u 18 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim.

Photo galerija (10 slika)

Komentari