Čestitke taekwondaši(ca)ma by Predrag Šustar

Piše
Diana Radobuljac

svibnja 26, 2016

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar, čestitao je taekwondašima i taekwondašicama na odličnom uspjehu na Europskom prvenstvu u taekwondou koje se održavalo u Montreuxu. 

Nije da se hvalimo, ali hvalimo se uspjehom naših sportaša na Europskom prvenstvu u Montreuxu. Ponovno su dokazali koliko se trude i koliko se taj isti trud isplati. Svi smo ponosni na njih, a službenu čestitku uputio im je i Predrag Šustar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta.

Ministar se u čestitki obratio svakom natjecatelju ponaosob. Čestitao je Ivi Radoš na obrani naslova europske prvakinje, Toniju Kanaetu na osvojenoj srebrnoj medalji, Matei Jelić na bronci te našim olimpijkama Luciji Zaninović i Martini Zubčić na brončanim medaljama na Europskom prvenstvu u taekwondou.

Također, ministar se obratio i ne manje važnoj backstage ekipi (čitaj: trenerima) bez kojih bi uspjesi izostali i poželio im još puno uspjeha u karijeri te vrhunske sportske rezultate.

Tim X-ice se također pridružuje čestitkama i (u strahu da ne dobijemo batine) želimo još puno pobjeda. Ne sumnjamo da će se vaša imena pamtiti u hrvatskom, ali i svjetskom sportu. 🙂

Izvor: Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta

Komentari