Chewbacca i Han Solo u izdanju kakvo dosad niste vidjeli

Piše
Nikolina Oršulić

Feb 29, 2016

“Ja sam tvoj Chewbacca, ti si moj Han Solo, imamo jedno drugo gdje god išli, izgubljeni, ali zajedno ovdje u svemiru.”

Upravo tim riječima opisana je slika dvaju nerazdvojnih prijatelja – mješanca haskija i aljaskog malamuta imenom Loki te njegova vlasnika. Iako bismo “pravog” Chewbaccu mogli ovih dana susresti na Stradunu, nažalost bez Han Sola (tko još nije gledao, sigurno mu je netko već spojlao), sumnjamo da bi ovaj naš tandem iz Colorada bio sretan da mora propustiti svoje zimske radosti zbog snimanja u Dalmaciji.

“I’m your Chewbacca, you’re my Han Solo, we’ve got each other no matter where we go, lost but together here in outer space.”

Posted by Loki the Wolfdog on Sunday, January 10, 2016

Zapravo, oni snimaju film daleko od Dubrovnika i u njihovoj verziji nema napetosti, nerazriješenih obiteljskih odnosa i ratova. Oni su samo zvijezde.

“I’m your Chewbacca, you’re my Han Solo. We’ve got each other no matter where we go.”󾠡@bob_schneider_music📽cred: @chrisfarro #LokiFootage

Posted by Loki the Wolfdog on Monday, February 1, 2016

Loki ima svoj profil na Instagramu, Facebooku, YouTubeu, a usto ima i internetsku stranicu. Jedini video koji je objavljen na njegovu YouTube kanalu pogledan je više od 2 milijuna puta!

Lokijev vlasnik napravio mu je sve te profile kako bi potaknuo ostale vlasnike pasa da krenu u avanture s njima, odnosno da ih ne drže zavezane u dvorištu. On smatra kako psi svoje živote ne trebaju provoditi u kući ni na lancu, već u prirodi. Također, svojim primjerom pokazuje da psu treba posvetiti mnogo vremena i pažnje.

“In every walk with nature, one receives far more than he seeks.” -John Muir

Posted by Loki the Wolfdog on Saturday, February 6, 2016

Lokijev vlasnik želi podijeliti sa svijetom zrno mudrosti, a ponekad tu želju iskaže veoma poetski u maniri koje se ne bi posramio ni Yoda.

“In the depth of winter, I finally learned that within me lay an invincible summer.” -CamusAnother moment to remember thanks to @trentbonaphoto󾭚 Give him a follow to see more from an upcoming special project!

Posted by Loki the Wolfdog on Friday, February 19, 2016

#MayTheForestBeWithYou#throwbackThursday

Posted by Loki the Wolfdog on Thursday, January 7, 2016

I dok ovo pišemo, snima se u snježnoj idili Colorada punom parom! Za razliku od svojih filmskih uzora, oni nemaju uza se Silu, ali imaju šumu! :)

“Inside of all of us, is a wild thing.”Here’s a screengrab from an upcoming video project with @MSPfilms and @MBUSA! Keep an eye out for it. 👁📸:@rexlint

Posted by Loki the Wolfdog on Tuesday, February 16, 2016

S nestrpljenjem očekujemo novi Lokijev video, a dotad uživajmo u predivnim prizorima koje nam je osigurao ovaj svemirski duo.

Photo galerija (11 slika)

Foto: Facebook

Komentari