Uzbudljiva vijest: Zagrebački ZOO traži studente za rad!

Piše
Nikolina Oršulić

Apr 09, 2016

Zagrebački ZOO studentima nudi honorarni posao u zabavno-obrazovnim programima koji obuhvaćaju i praktični rad sa životinjama! Audicija će se održati u petak, 15. travnja. Saznaj ispunjavaš li uvjete!

Zoološki vrt grada Zagreba traži zainteresirane studente za honorarni posao u edukaciji na obrazovnim i zabavno-obrazovnim programima. Obrazovni programi obuhvaćaju predavanja koja sadrže praktičan rad, prezentacije te kontakt s preparatima i živom životinjom. Zabavno-obrazovni programi obuhvaćaju rođendanske proslave i različita događanja koja se odvijaju u ZOO vrtu kroz cijelu godinu.

Znate li da naši lemuri dobivaju novu nastambu?? U ljepši i veći životni prostor bi trebali preseliti krajem godine. 🙂

Posted by Zoološki vrt grada Zagreba on Thursday, March 31, 2016

Uvjeti

Potrebno je poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu (Office paketi). Traže se osobe koje su odgovorne i spremne na rad radnim danima i vikendima.

Audicija

Audicija za nove edukatore održat će se 15. travnja u 14. sati. Potrebno je doći pet minuta prije početka audicije na kolni (istočni) ulaz koji se nalazi u ulici Fakultetsko dobro i smješten je oko 200 metara niže od nove blagajne Zoološkog vrta koja je smještena na početku navedene ulice.

Svoj dolazak potrebno je obavezno potvrditi na edukacija@zoo.hr.

Detaljnije informacije potražite na službenoj Facebook stranici Zoološkog vrta grada Zagreba.

Komentari