Održano svečano potpisivanje sporazuma u promoviranju ESI 2016

Piše
Kristina Jelić

Apr 13, 2016

Sveučilište u Rijeci jučer, 12. travnja, svečano je potpisalo sporazume s Vaterpolo klubom Primorje Erste banka i Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka, s ciljem promoviranja ESI 2016.

Potpisanim sporazumima definirano je kako će Sveučilište i Hrvatski nogometni klub Rijeka te Vaterpolo klub Primorje Erste banka surađivati u organizaciji te provedbi marketinških i medijskih aktivnosti, kojima će promovirati nadolazeće Europske sveučilišne igre.

5

Svečanom potpisivanju koje je održano na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci, prisustvovali su predsjednik VK Primorje Erste banka Predrag Sloboda, sportski direktor kluba Zoran Roje, dopredsjednik uprave HNK Rijeka Dean Šćulac, član uprave HNK Rijeka Zlatan Hreljac, rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin te igračke zvijezde dvaju klubova. Ovim potpisivanjem sporazuma i službeno je uspostavljena suradnja vezana uz uspješno promicanje nadolazećih Europskih sveučilišnih igara koje će se održati od 12. do 25. srpnja u Rijeci i Zagrebu.

1
Europske sveučilišne igre najveći su multi-sportski događaj iz područja akademskog sporta u Europi na kojima će u Zagrebu i Rijeci natjecati preko 5000 studenata iz više od 40 zemalja i preko 300 različitih sveučilišta. Od ukupno dvadeset i jednog sporta od koji će se u dvije discipline natjecati i osobe s invaliditetom, njih sedam će se odvijati u Rijeci. Studenti iz čitave Europe u Rijeci će se tako natjecati u rukometu, judu, plivanju, vaterpolu, košarci 3×3 i taekwondou, dok će se u istome gradu održati i natjecanje u plivanju za osobe s invaliditetom.

3

DON’T KEEP CALM x-ica.com B-day Party

Komentari