Prijavi se za utrku Wings for Life World Run

Piše
Ana Leko

Apr 13, 2016

Splitski sveučilišni sportski savez će studentima Sveučilišta u Splitu koji žele sudjelovati u utrci Wings for Life World Run pokriti dio troškova sudjelovanja.

Globalna utrka Wings for Life World Run započet će 8. svibnja u 13 sati po hrvatskom vremenu (11 UTC). Utrka je to u kojoj nema ciljne linije pa je završava baš svatko. Jedina ciljna linija utrke je presretačko vozilo koje će krenuti trideset minuta nakon trkača te će voziti određenom brzinom.

Cijena startnine za utrku iznosi 100 kuna i u cijelosti je namijenjena zakladi Wings for Life pa je glavni cilj utrke skrenuti pozornost na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

Splitski sveučilišni sportski savez će kao i prošle godine u okvirima svojih mogućnosti pokriti dio troškova nastupa studenata Sveučilišta u Splitu. Prijave za nastup se mogu izvršiti slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK ili dekana fakulteta najkasnije do ponedjeljka, 25. travnja na e-mail sport@unist.hr. Za sve informacije možete se obratiti Šimi Veršiću na mobitel 098 946 8548 ili e-mail simeversic@gmail.com.

Sve ostale informacije možete pronaći na službenoj web stranici utrke.

Detalje potražite na stranicama Sveučilišta u Splitu.

DON’T KEEP CALM x-ica.com B-day Party

Komentari