Croatia Bike Week slavi 25 godina

Piše
Petra Haleš

Jul 09, 2019

Jedan od najposjećenijih ljetnih rock&ride festivala Croatia Bike Week koji svake godine privuče na tisuće bajkera iz cijeloga svijeta ove godine slavi 25 godina.

A da bi ovakvo okruglo slavlje najrazvikanijeg moto partija na moru, koje zaljubljenicima u motore i dobru rock svirku nudi nezaboravan tjedan uživanja i to u pravom rokerskom stilu ostalo u pamćenju, organizatori su ove godine pripremili posebno izdanje popraćeno brojnim atrakcijama.

Dakle ove godine u periodu 26. kolovoza do 1. rujna očekujte ljetnu zabavu koju nećete tako lako zaboraviti!!

Za jubilarnu obljetnicu članovi MC Twin Horna pozivaju sve one koji voze motore da im se pridruže u rekordnom defileu 31. kolovoza u 16 sati  i budu dio posebne rock&ride jubilarne fotografije ispred Arene!

Također se pozivaju i vlasnici old timera da se pridruže defileu – njihovo okupljane biti će u subotu, 31. kolovoza u 14 sati nakon čega će se u 16 sati pridružiti velikoj povorci od nekoliko tisuća motorista. Upečatljiv prizor i prava turistička moto razglednica ove godine poslati će se iz Pule! Onima koji još nisu  pohodili ovakve masovne ljetne susrete, gdje se mogu vidjeti posjetitelji iz cijeloga svijeta savjetujemo da ovo posebno izdanje Croatia Bike Weeka nikako ne propuste!

Kao i prethodnih godina mnogi sudionici razvikanog pulskog susreta planiraju i svoj ljetni godišnji odmor jer po njima nema ništa bolje nego sjesti na motor i prijeći stotine, pa i tisuće kilometara te biti dio nezaboravne atmosfere. Prosječna posjećenost ovoga mega Bike Weeka proteklih godina narasla je na preko 15 000 posjetitelja, a na početku velikog defilea gradom koji okupi i više od 2 500 motora ! U povorci koja je prošla gradom okupili su se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Kuvajta te iz brojnih drugih zemalja. Znaju svi da ih čeka poseban moto turistički aranžman i posebna atmosfera. Croatia Bike Week postao je zaštitno turističko lice Pule, a i Hrvatske, poslavši jednu posebnu turističku poruku u svijet -onu da Pula u svjetskim bajkerskim krugovima slovi kao top destinacija.

Uz odličan program, na Croatia Bike Weeku može se vidjeti i najveći prodajni sajam moto opreme i svega vezano uz motore i rock zabavu. Od izloženih motora u jubilarnom izdanju uz najbolje custom izvedbe i nove modele naći će se neke neobične izvedbe kao recimo potpuno drveni motor. Ove godine slijedi i odabir najbolje prerađenog motora, natjecati će se u četiri kategorije, a pobjednike očekuju i bogate nagrade.

Komentari