Filmska škola za splitske filmofile

Piše
Iva Bucić

Sep 21, 2016

Za sve filmofile pod Marjanom uskoro će se otvoriti tromjesečna Filmska škola pod organizacijskom palicom Kino kluba Split.

U tri mjeseca škole usvojit ćeš teorijska znanja o audiovizualnim medijima, upoznat ćeš se s raznim pristupima i uvjetima produkcije filmova, a naučit ćeš i tehničke osnove snimanja. Uvodno predavanje zakazano je za četvrtak, 29. rujna.

Osim teorijskih predavanja i praktičnih radionica, u školi te čeka pregršt projekcija i gostovanja renomiranih stručnjaka. Predavanja će se održavati uglavnom utorkom i četvrtkom navečer, srijedom navečer čekat će te seminar na temu Filmske fotografije – Analog ON koji uključuje praktični rad s analognim medijima, dok ćeš petkom moći pratiti redovni program edukativnih projekcija. Praktični rad u sklopu škole organizirat će se vikendima ili po dogovoru.

Nakon završenog tečaja, moći ćeš postati član kluba i uključiti se u rad udruge, a u samostalnom ćeš radu na raspolaganju imati kapacitete kluba. Ako ti zvuči zanimljivo, najkasnije do 26. rujna na adresu produkcija@kinoklubsplit.hr pošalji svoje ime, prezime i kontakt.

Više informacija potraži ovdje.

Komentari