Prijavi se na radionice One Take Film Festivala

Piše
Dijana Šimunić

Sep 27, 2016

Ovogodišnji One Take Film Festival organizira čak dvije radionice – scenarističku i radionicu snimanja filmova u jednom kadru.

One Take Film Festival već tradicionalno organizira filmske radionice posvećene jednom kadru. U sklopu projekta ONE TAKE FILM FACTORY ove godine pripremili su čak dvije – scenarističku radionicu i radionicu snimanja filmova u jednom kadru.

Scenaristička radionica Pisanje u jednom dahu

Svi koji se odluče upisati scenarističku radionicu naučit će kako osmisliti i napisati scenarij za kratki film u jednom kadru. Uz usvajanje osnova klasične scenaristike, polaznici će naučiti kako razmišljati o praktičnim produkcijskim aspektima one take kratkog filma. Radionicu će voditi uspješna scenaristica i spisateljica dr. sc. Jasmina Kallay.

Scenaristička radionica održava se u kinu Europa 22. i 23. listopada, a prijave traju do 7. listopada.

Radionica snimanja filmova u jednom kadru Beskonačnost

Polaznici će usavršiti teoriju, ali i imati priliku snimiti kratki film tijekom čije će se realizacije upoznati sa svim aspektima te problematikom rada s jednim kadrom. Voditelj radionice je Staša Čelan, montažer i redatelj. Ova radionica traje od 7. do 9. listopada u Kinoklubu Zagreb.

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen. Svi zainteresirani prijavnice trebaju poslati na info@onetakefilmfestival.com.

Komentari