High Five Festival

Piše
Lorena Sikavica

Jun 08, 2017

Life Potential organizacija od 14. do 16. lipnja u sklopu samostalnog projekta i inicijative #Ne šuti i radi organizira High Five Festival u Galeriji Pikto, Branimir Centar, Zagreb.

U sklopu festivala svakog dana organizirat će se besplatne radionice za javnost, a ciljana skupina su mladi, nezaposleni mladi, mladi pri završetku školovanja i svi željni dodatnog usavršavanja i umrežavanja.

Tim Life Potential organizacije u ova će tri dana mladima omogućiti eduakciju u području osobnog razvoja, Excela, organiziranja događaja i timskog rada. Sadržaj radionica svakog će dana biti drugačiji. Ukupno će se u tri dana održati 12 radionica, a pozivamo sve zainteresirane da se pridruže na jednoj, više ili svim radionicama.

Sve aktivnosti festivala strukturirane su na način da sudionici ispune svoj kreativni i praktični potencijal. Dnevne radionice bit će nešto ozbiljnije dok će u večernjim satima bit prostora za kreativnost i zabavu, kroz Treasure hunt i Karaoke party.

Partneri festivala su Galerija Pikto, Algebra, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Karaoke klub Praćka i Mali Plac. Radionice su besplatne i otvorene za sve posjetitelje i bez prethodne prijave.

Facebook

Komentari