PopSockets – novi popularni trend za vaš mobitel

Piše
Vedran Mikulić

Aug 30, 2017

Sigurno vam se bar nekoliko puta dogodilo da vam je mobitel ispao iz ruke i tresnuo od pod. Štete su u tim slučajevima neminovne. PopSockets je pravo rješenje za ovaj problem.

Gotovo da ne postoji osoba kojoj nije bar nekoliko puta u životu mobitel ispao iz ruke. Pad mobitela uglavnom uzrokuje velika oštećenja, a u dosta slučajeva i potpuno uništenje. Za ovaj problem stiže rješenje u obliku dodatka za držanje mobitela pod nazivom PopSockets.

1

PopSockets je plastični dodatak koji se montira na poleđinu mobitela, a izrađen je u tri dijela – ukrasni disk, fleksibilna drška i kružna baza koja se stavlja na telefon.

3

Ovaj dodatak daje sigurnost prilikom držanja telefona, odnosno smanjuje mogućnost ispadanja telefona iz ruku što najčešće rezultira razbijanjem displaya. Osim zaštite mobitela, PopSockets olakšava snimanje selfieja, gledanje videa, korištenja mobitela u automobilu, a može služiti i za čuvanje slušalica.

4

Foto: PopSockets

PopSockets dolazi u različitim bojama, a može se kupiti direktno na stranici PopSockets ili na stranicama Amazon i Ebay. Cijena: 10 do 15 dolara.

Komentari