InnovMatch nagrađuje vašu ideju s 15 000 eura

Piše
x-ica tim

Aug 28, 2017

Ukoliko imate inovativnu ideju koja bi mogla promijeniti svijet, prijavite se na ovogodišnji InnovMatch i osvojite nagradu od 15 000 eura i put u Berlin.

Današnji svijet u svakom smislu se okreće oko tehnologije. Stvaranje poslovnih rješenja koja iskorištavaju dobre strane tehnologije jedan od najvažnijih izazova modernog poslovanja. S toga, dobre ideje će se svakako pronaći na ovogodišnjem InnovMatchu koji podržavaju SAP.io i Techstars.

Cilj InnovMatcha jeste stvaranje boljih i kvalitetnijih poslovnih rješenja spajanjem sjajnih ideja s dobrim platformama za njihovu realizaciju. InnovMatch je otvoren za svaku osobu iz srednje i istočne Europe koja ima kvalitetnu i inovativnu ideju koja se veže za unapređenje i razvoj pametnih poslovnih rješenja.

Za InnovMatch se mogu prijaviti startup-ovi, developeri, poduzetnici i studenti iz regije kojima imaju određenu ideju za koju misle da može nabolje promijeniti poslovanje neke tvrtke.

Organizatori će sve sudionike opremiti potrebitim znanjima i alatima za izgradnju i prezentaciju svojih ideja, a najuspješniji na završnom regionalnom događaju moći će osvojiti dio fonda od 15.000 eura. Ova nagrada se dijeli na tri sudionika s najboljim rješenjima., a glavni pobjednici putovati će u Berlin i posjetiti tamošnji startup ekosistem.

Kako se prijaviti za InnovMatch?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti tako što će poslati video zapis u kome objašnjavaju svoju ideju tj. kako ona može unaprijediti poslovanje neke tvrtke. Ukoliko želite ići korak dalje, prijave možete napraviti i tako što  možete pokušati riješiti poslovni slučaj neke od tvrtki partnera InnovMatcha koje su dostupne na službenim stranicama takmičenja.

Prijave će biti ocijenjene od stručnog SAP žirija, a one najuspješnije će biti pozvane na završni regionalni događaj.

Komentari