Humanitarna akcija za članove Kino kluba Sisak

Piše
Vedran Mikulić

Jan 04, 2021

Razorni potresi koji su ovih dana pogodili Sisak i Sisačko-moslavačku županiju uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove njihovih članova i njihovih obitelji.  

Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi članova su uništeni i nisu pogodni za život. Stradala je filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak. Ipak, svi članovi su dobro, i čvrsto stoje uz to da ne odustaju od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima.

Prijatelji i kolege iz filmskog i kazališnog svijeta diljem Lijepe naše, ali i brojni drugi, ponudili su Kino klubu Sisak materijalnu i financijsku pomoć za obnovu svega što im je uništeno. Zato smo odlučili, uz podršku Hrvatskog filmskog saveza, otvoriti mogućnost uplate na njihov račun, za humanitarnu pomoć za obnovu domova kinoklubaša, na koji svi koji mogu i osjećaju potrebu mogu uplatiti svoje priloge za sanaciju materijalne štete.

Sredstva će iskoristiti kako bi omogućili nastavak rada Kino kluba Sisak, pomogli njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke, i da ponovno postave klub na noge. Sve što je srušeno, može se ponovno izgraditi, mogu se i moraju zabilježiti ove trenutci, kao i sve što slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja će im pokazati da nisu sami.

Podaci za uplatu i kontakt

Kino klub Sisak

OIB: 69952113613

E – mail: matija@kks.hr

Žiro račun: HR972500009110143050

Opis plaćanja: “Za Kino klub Sisak”

Komentari