Koja je svrha intuitivnih savjetnika i iscjelitelja?

Piše
Branka Kovač

Mar 20, 2017

Moćni iscjelitelji, gurui i vidovnjaci postaju stvar prošlosti. Svi budimo svoje magične moći, i danas vam iscjelitelji i intuitivni savjetnici stoje na raspolaganju samo kao podrška.

Bilo da ste više ili manje u svijetu ezoterije i duhovnosti, prije odlaska na intuitivne konzultacije ili tretman iscjeljivanja dobro se uzemljite, dobro se povežite sa srcem i nemojte smetnuti s uma jedan duhovni zakon – Sve što vidim je moj odraz. Ja sam Ti, a Ti si ja.

Razgovor sa samim sobom

Osoba koju susretnete, koju ste odabrali da vam pomogne na životnom putu kroz energetski ili intuitivni rad reflektirat će vaš intuitivni dio. Način na koji se odnosite jedno prema drugome reflektira način na koji se vi odnosite prema onom dijelu sebe koji njeguje, liječi, dobiva božanske uvide.

Ako se inače opirete svojim intuitivnim uvidima, nemojte očekivati da ćete od nekog drugog dobiti senzacionalnu informaciju koja će vam promijeniti život. Ulazimo u vrijeme veće svjesnosti i slobode. Moćni iscjelitelji, gurui i vidovnjaci postaju stvar prošlosti. Svi budimo svoje magične moći, i danas vam iscjelitelji i intuitivni savjetnici stoje na raspolaganju samo kao podrška.

iscjelitelji

Ako se susretnete s velikim vidovnjakom koji proriče sa stopostotnom točnošću i tvrdi da zna bolje od vas samih što se u vašem životu događa, zapitajte se koliko vi dopuštate svom intuitivnom glasu da govori i da donosi odluke. Ako pratite jednog gurua, koji je svet, sveznajuć, realiziran, zapitajte se koliko dajete na važnosti svom znanju. Zapitajte se da li išta zaista i znate. Možda samo kao papige ponavljate najpopularniji new-age trend.

Ljubav iscjeljuje

Na tretmanima iscjeljivanja će se dogoditi točno ono što vi dopustite da se dogodi. Nitko izvana ne može promijeniti ono što ste si vi zacrtali. Često nas velika nelagoda ili bol natjeraju da tražimo nekoga tko će ju odstraniti, a ne tražimo načina kako da saniramo ranu i dopustimo da zacijeli. Rana je na našoj koži, našem mesu, našim kostima, i kada idemo u liječenje, osjetit ćemo da se nešto dešava. Neće biti ugodno. Ali na trenutak, dva. Proces je takav. Pa kad zaista odlučite izliječiti sebe, slobodno potražite podršku.

iscjelitelji

Osoba kojoj dođete na tretman je osoba koja je bila ranjena na isti način, i sada može biti uz vas, u ljubavi, sa znanjem da će sve biti u redu. Ništa vam posebno i ne treba, nego da u očima drugog vidite prolaz u drugi, ljepši život. Na kraju krajeva, to su vaše oči koje su već počele gledati svijet s puno više ljubavi prema sebi.

Komentari