Konferencija o kulturnim i kreativnim industrijama

Piše
Diana Radobuljac

Jul 18, 2016

Udruga za razvoj kreativnih industrija, FARO11, poziva na prijavu za sudjelovanje na Konferenciji o kulturnim i kreativnim industrijama: novi mediji u fokusu. Konferencija se održava od 21. do 22. listopada u Rovinju.

Konferencija o kulturnim i kreativnim industrijama poziva izlagače da se prijave za sudjelovanje na konferenciji.

Konferencija ima nekoliko ciljeva – okupiti predstavnike novomedijskih (kulturnih) praksi u Istri i Hrvatskoj kako bi razmjenom iskustva unaprijedili novomedijsku scenu, potaknuti studente umjetnosti i drugih humanističkih i društvenih znanosti na promišljanje i predstavljanje svojih radova koji se dotiču fenomena novih medija, te detektirati i komunicirati s javnošću široki spektar pristupa novim medijima, njihove potencijale i izazove.

Na panel diskusijama vas očekuju istaknuti umjetnici i teroretičari novomedijske umjetnosti te stručnjaci iz domene novih medija u edukaciji i komunikaciji.

Svoje radove možete prijaviti do 1. kolovoza na nekoliko tema: umjetnost, baština, edukacija, komunikacija i kulturni turizam. Prijava mora sadržavati kratki CV i sažetak izlaganja (max 200 riječi) prezentacije koji ne prelazi 10 minuta.

Prijave se šalju na mail ivana@faro11.com, a organizator pokriva trošak noćenja, autobusnog prijevoza i zajedničkog ručka.

Sve detalje možete pronaći na Facebooku i webu.

Komentari