Kreativni foto natječaj Klik za bolju Hrvatsku vol. 2

Piše
Dijana Šimunić

Oct 29, 2016

Sve do 10. studenog u ponoć možeš prijaviti jednu svoju fotografiju na foto natječaj Klik za bolju Hrvatsku vol.2.  Uhvati svojim objektivom motive hrvatske svakodnevice koje bi volio više vidjeti i osvoji put u Strasbourg.

Ako voliš fotografirati i tako izražavati svoje misli, osjećaje i raspoloženje – ovo je prava stvar za tebe! Uhvati svojim objektivom motive hrvatske svakodnevice koje bi volio više vidjeti i osvoji put u Strasbourg (od 12. do 15. prosinca) na plenarnu sjednicu Europskog parlamenta, kao i mogućnost izlaganja svoga rada na izložbi u zagrebačkoj Kući Europe.

Natječaj je otvoren za sve punoljetne osobe s hrvatskim državljanstvom i prijavljenim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Sve do 10. studenog u ponoć možeš prijaviti jednu svoju fotografiju na foto natječaj Klik za bolju Hrvatsku vol.2 i poslati je na e-mail adresu natjecaj.picula@gmail.com.

O natječaju

Klik za bolju Hrvatsku vol. 2 kreativni je foto natječaj koji Ured zastupnika Tonina Picule ponovno organizira nakon velikog interesa 2013. godine. Fotografije koje uđu u finale odabrat će žiri te će nakon toga biti objavljene na Facebooku gdje će svi zainteresirani moći glasovati za najbolje lajkanjem. Pobjednici će biti proglašeni na Facebook stranici zastupnika Picule.

Sve detalje o natječaju možeš pročitati u službenoj stranici Tonina Picule.

Komentari