Web shop Epimen

Piše
x-ica tim

Oct 07, 2016

Poštovani članovi portala x-ica.com i članovi x-ica Gold cluba, od danas je naša zajednica bogatija za jednog novog člana. Svoja vrata otvorila nam je tvrtka EPIPHARM-projekt d.o.o. iz Zagreba.

EPIPHARM-projekt d.o.o. je tvrtka koja je osnovana 2012. godine u Zagrebu, a vodi je tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Tvrtka se bavi proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni isključivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu, u potpunosti lišeni negativnih nuspojava.

Ako imate problema s viškom kilograma imamo idealno rješenje za vas, Ella’s čaj, čaj koji svojim sastavom ima povoljan utjecaj na ubrzanje metabolizma što potiče brži gubitak kilograma i druge blagotvorne utjecaje na organizam.

1

Ako pak imate problema s hemoroidima, upaljenim venama, popucalim kapilarama, otvorenim ranama, opeklinama, osipom kod dojenčadi, neurodermatitisom, te psorijazom, preporučavamo vam Epiderm biljni balzam.

2
I šlag na kraju, samo za muški spol, Epimen plus kapsule, kapsule koje poboljšavaju seksualnu funkciju kod muškaraca.

Priroda je najbolji liječnik, ona nam je pružila ruku, a mi smo samo taj božanstveni poklon podijelili sa ljudima…

Naravno, svi proizvodi su medicinski ispitani i u potpunosti sigurni, te za njih nije potreban recept liječnika.

Za sve članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba tvrtka EPIPHARM-projekt d.o.o. odobrava popuste na kupovinu preko web shopa od nevjerojatnih 20%.

Dovoljno je otići na web shop i učiniti sljedeće:

  • odaberite proizvod koji želite kupiti
  • stavite ga u vašu košaricu
  • u rubriku Bilješke uz narudžbu upišite xica
  • završite kupovinu

Upisom promo koda xica ostvarujte dodatnih 20% popusta na redovnu cijenu. Popust ne vrijedi za artikle koji su već na akciji.

Komentari