Volontiraj na edukaciji stranih jezika

Piše
Dijana Šimunić

Oct 26, 2016

Radionice stranih jezika bi se održavale jednom tjedno u trajanju od 2 školska sata, a vrijeme održavanja će biti dogovoreno sa svakim pojedinim volonterom.

Udruga invalida rada Zagreba traži tri volontera koji bi sudjelovali na radionicama stranih jezika. Udruga želi svojim članovima omogućiti usvajanje osnova engleskog, njemačkog i talijanskog. Skupine bi se sastojale od maksimalo 15 osoba – članova UIR Zagreba, invalida rada, većinom osoba starije životne dobi. S edukacijom bi se počelo 2. studenog 2016. godine.

O radionicama

Radionice bi se održavale jednom tjedno u trajanju od dva školska sata, a vrijeme održavanja će se dogovoriti naknadno, sa svakim pojedinim volonterom.

Ovisno o mogućnostima volontera, edukacija može trajati do početka srpnja 2017. godine, a postoji i mogućnost nastavka u rujnu.

Volontiraj i ti!

Jedini uvjet jest da dobro znaš barem jedan od traženih stranih jezika. Iskustvo u prenošenju znanja na druge te iskustvo u radu s osobama s invaliditetom je prednost. Ovo je odlična prilika da učiniš dobro djelo, zabaviš se, a usput i usavršiš znanje stranog jezika.

Sve detalje možete pronaći na web stranicama VCZ-a.

Zašto bi svaki student trebao volontirati

Komentari