Ljudski Čovječe ne ljuti se sve je dobro nasmijao

Piše
Ana Leko

svibnja 28, 2016

Jedna od najpoznatijih društvenih igara danas je imala svoje gigantsko izdanje na zagrebačkom Zrinjevcu. Pijuni u četiri boje bili su ljudi, a u slučaju zadržavanja na određenom polju kažnjavani su eksanjem rakije ili polijevanjem vodom. 🙂

Studio smijeha i Cest is d’best danas su za sve zagrepčane i goste Zagreba pripremili urnebesno zabavan ljudski Čovječe ne ljuti se. Umjesto na Trgu bana Jelačića, kako je bilo planirano, ova se društvena igra zaigrala na Zrinjevcu.

32 pijuna pronađena su u rekordnom roku, a ekipe podijeljene u četiri tima po četiri osobe imale su crvene, zelene, žute i plave kape kako bi se znalo tko je čiji pijun.

Osim već standardnih pravila ove najpoznatije društvene igre, organizatori su uveli i dva nova zabavna pravila. Naime, ako je tko od igrača stao na polje R morao je popiti čašiću rakijice, a za zadržavanje na polju V bili su poliveni vodom. Na današnji sunčan i topao skoro ljetni dan to vjerojatno i nije bila neka strašna kazna.

Photo galerija (36 slika)

I igrači i gledatelji danas su se odlično zabavljali, a sutra će se slična priča na istom mjestu ponoviti, ali ovoga će se puta održati turnir u graničaru.

Zaigrajte graničar na Zrinjevcu

Komentari