Nevjerojatna reklama Scania kamiona

Piše
Vedran Mikulić

Sep 30, 2019

Svakodnevno smo izloženi “bombardiranju” raznih reklama koje uglavnom i ne gledamo jer su dosadne i nemaštovite. Ovu morate pogledati do kraja!!!

Gledanje omiljenog filma ili tv emisije skoro uvijek pokvari blok reklama koje traju “cijelu vječnost”. I tada uglavnom radimo pauzu za obavljanje drugih poslova dok opet ne krene film. Ovo vam je poznato?

U šumi reklama teško je odabrati neku koja je po vašem ukusu. Ako ste mislili da ne postoji reklama koja će vas “zalijepiti” za ekran, prevarili ste se. Pogledajte ovu reklamu poznatog proizvođača kamiona Scania. Sigurno ćete je pogledati nekoliko puta.

Scania je objavila video kojim predstavlja svoju metodu izbjegavanja gužvi u prometu. Šveđani su objavili video na kome se vidi kako dronovi podižu kamion “Scania S410” i nose ga iznad gradskih prometnica, a potom spuštaju na pistu.

Video je kreiran pomoću digitalne tehnologije jer današnji dronovi ne mogu podići kamion teži od 10 tona, a teško je vjerovati i da bi vlasti nekog grada dopustile ovakav eksperiment.

Komentari