(O)kreni na ljeto

Piše
Petra Haleš

Jul 03, 2020

Kad sagledamo događaje koji su nam se dogodili u 2020. godini, dođe nam da jednostavno okrenemo par stranica ovogodišnje knjige jer nam se ne sviđa njen sadržaj.

Epidemija, nezaposlenost, neodlazak u škole i na fakultete, karantena, potresi i sl., teme su dostojne apokaliptičnih romana, a ne toliko priželjkivanog laganog ljetnog štiva za opuštanje. Studentski centar u Splitu potrudio se donijeti tračak sunca na te apokaliptične stranice i poručuje nam da ne odustanemo tako lako od ove 2020., već da stranicu životne knjige jednostavno “okrenemo na ljeto”.

Okreninaljeto.com aplikacija je Studentskog centra u Splitu za sve one željne lijepih uspomena u 2020. Svrha stranice opisana je u sloganu “Udahni slobodu, osjeti sreću, doživi avanturu”, a upravo su te tri stvari ono za čim najviše čeznu mladi u ovoj 2020.

Mladima iz Zagreba, Zagorja, Slavonije, Bosne i Hercegovine, i drugih susjednih zemalja, ljeto u Splitu nikad nije bilo bliže i dostupnije. Smještaj je omogućen u dva studentska hostela smještena na Kampusu i na Spinutu.

Untitled

Ovi moderno uređeni hosteli nalaze se u neposrednoj blizini plaža. Kako bi imali bezbrižan odmor, Studentski centar je osigurao i svakodnevnu room service uslugu. Svaka soba ima privatnu kupaonicu, a omogućen je i parking. U sklopu hostela na raspolaganju su sportski tereni, dvorana i teretana. Gosti mogu koristiti i prostor za druženje s igraćim konzolama, te praonicu rublja. Unutar objekta nalazi se i caffe bar u kojem se može pronaći osvježenje tijekom ljetnih večeri. Dakle, sve potrebno za idealan ljetni odmor je tu. Potrebno je samo par klikova na stranici za donijeti pravu odluku.

Također, u aplikaciji možete pronaći i odgovore na logična pitanja koja se nameću:

-Kako kreativno potrošiti vrijeme u Splitu?

-Koje prirodne i kulturne znamenitosti posjetiti u Splitu i okolici?

-Gdje najbolje pojesti?

-Gdje se najbolje zabaviti?

Cijene su više nego povoljne pa ćete tako za 7 dana u dvokrevetnoj sobi platiti 90€ (680kn), a ukoliko se odlučite za polupansion cijena će iznositi 125€ (942kn) za 7 dana.

Vrijeme je za okretanje novog lista u životu. Nikad nije kasno za lijepe uspomene.

Pa čak ni u ovoj 2020. godini.

Okreninaljeto.com

Komentari