NOKIA će vas razveseliti u TVORNICI KULTURE!

Piše
x-ica tim

Sep 20, 2018

Na prvom x-ica FESTU-u u Tvornici kulture generalni pokrovitelj portala x-ica.com NOKIA mobilnim će uređajem razveseliti nekoga od vas!

U subotu 13. listopada veliki PARTY DOBRODOŠLICE ZA BRUCOŠE u potpuno obnovljenoj Tvornici kulture, uveličat će i predstavnik našeg generalnog pokrovitelja Tomislav Himbele voditelj marketinga za istočnu Europu tvrtke HMD Global Oy koja je u Finskoj dom NOKIA telefona.

Dok će se na stageu izmjenjivati najbolji hrvatski reper Kandžija sa svojim bendom Gole žene i grupa Kawasaki 3P mi ćemo u Tvornici odigrati nagradnu igru u kojoj će gospodin Himbele nekoga od vas, za dugo sjećanje na naš Party, razveseliti lijepim darom: jednim od prestižnih modela pametnih Android telefona iz Nokijine obitelji.

wetransfer-506f0e_Nokia_Facebook_linkpost-02

Dakle, na vama je samo čuvati svoje ulaznice u Tvornici i naravno, u pravome trenutku mantrati …

Podsjećamo: za registrirane članove našega portala, ulaznice za PARTY DOBRODOŠLICE ZA BRUCOŠE iznose 55 kn, bilo da kupujete ulaznice na prodajnim mjestima ENTRIO.HR-a ili se odlučite za online kupovinu.

Na prodajnim mjestima dovoljno je pokazati svoju člansku iskaznicu portala x-ica.com i ostvarujete trenutni popust. Popis prodajnih mjesta možete pronaći ovdje.

Pozivamo vas na prvi X-ica FEST

Komentari