Nova platforma za ostvarivanje studentskih popusta

Piše
Sponzorirani članak

Jan 09, 2018

Pored jedinog studentskog loyaltyja u RH, integriranog na portal x-ica.com, studentski život u Hrvatskoj bogatiji je za novu web i mobilnu platformu čiji je cilj poboljšati i proširiti ponudu studentskih popusta.

Riječ je o startupu Kolegio.hr koji omogućava ostvarivanje studentskih popusta u trgovinama i web shopovima poznatih kompanija korištenjem jedinstvenih kodova za popuste.

Slika za članak

Tehnološki startup Kolegio.hr razvijan je unutar mladog tima u sklopu poduzetničkog inkubatora Razvojne agencije Zagreb – TPZ. Misija članova je doseći standard razvijenih zemalja u kojima studenti uživaju pogodnosti ostvarivanja popusta u trgovinama mnogih poznatih kompanija u okviru njihovog interesa.

Korisničko sučelje web stranice nalik je katalogu ponuda partnerskih kompanija koje nude studentske popuste, a responzivan dizajn omogućava jednostavno korištenje i navigaciju na svim uređajima.

Osim web stranice tu je i Android i iOS mobilna aplikacija koja omogućava jednostavan proces preuzimanja kupona i identifikaciju na prodajnim mjestima u svrhu ostvarivanja popusta.

Korištenje platforme je jednostavno. Za pristup kodovima za popust potrebna je verifikacija studentskog statusa koja se vrši na portalu u samo nekoliko sekundi. Korisnici potom dobivaju pristup kodovima za popuste na prodajnim mjestima i internetskim trgovinama naših partnera. Ukoliko žele iskoristiti popust u internetskim trgovinama, korisnici samo trebaju odabrati ponudu, preuzeti kod za popust i iskoristiti ga upisivanjem u prostor za upisivanje kodova za popust prilikom naplate u internetskim trgovinama. Za popust na prodajnom mjestu, potrebno je predočiti kod prilikom kupovine korišetnjem Kolegio mobilne aplikacije.

Ponude na Kolegio.hr platformi sežu i do 40% popusta namjenjenih isključivo studentima. Trenutno pregovaramo s mnogim poznatim kompanijama iz raznih segmenata maloprodaje i usluga, te uskoro očekujemo znatno širenje ponude.

Registracija i korištenje platforme je 100% besplatno, a prijaviti se mogu svi studenti u Hrvatskoj, uključujući i izvanredne studente.

Dragi studenti, pozivamo vas da se pridružite Kolegio.hr platformi te na taj način, uz korištenje trenutnih pogodnosti omogućite daljnje širenje ponude studentskih popusta.

Komentari