Studentsko putovanje po Europi bez ijedne kune?

Piše
Sponzorirani članak

Jan 04, 2018

Red Bull Can You Make It ponovno okuplja studente iz cijelog svijeta na nezaboravnoj avanturi.

Sedmodnevno putovanje Europom u kojem će sudjelovati preko 200 ekipa iz 60 zemalja svijeta ponovno će imati svoje predstavnike iz Hrvatske, i to ovog puta čak dva tima. Putovanje za koje ne treba novac (čak je i zabranjen), već samo pokoja limenka Red Bulla, avanturistički duh i dobra ekipa, trenutno je u potrazi za 60 timova koji će obići Europu i stići na konačno odredište u Amsterdam.

Kako do Amsterdama?

Skupiš dvoje prijatelja (morate biti studenti) koji će s tobom sačinjavati ludu tročlanu ekipu, napravite urnebesni jednominutni video i prijavite se na www.redbullcanyoumakeit.com.

Odabrani timovi krenut će u travnju na svoje putovanje, iz pet različitih europskih gradova – Budimpešte, Madrida, Manchestera, Rima i Stockholma, prema konačnom odredištu – Amsterdamu. Prijeći će više od 1000 kilometara puta na kojem se ne broje koraci, nego uspomene.

Jedino sredstvo plaćanja na putovanju bit će limenke Red Bulla koje će timovi mijenjati za sve što im je potrebno: hranu, prenoćište, prijevoz, ali i sve drugo što ih čini sretnima. Neki će se na svom putu susresti s izazovima koje će moći dodati na svoju listu avantura te tako osvojiti dodatne bodove i možda, osim uspomena, s putovanja života donijeti pobjedu.

U proteklim izdanjima ovog globalnog studentskog natjecanja timovi su limenke uspjeli zamijeniti za letove u prvoj klasi, prenoćišta u hotelima s pet zvjezdica, utakmice Lige Prvaka, skok padobranom i mnoge druge zanimljivosti.

Više informacija o natjecanju i prethodnim izdanjima pronađi na www.redbullcanyoumakeit.com.

Komentari