Untitled

Otvorene prijave za prvi pravni hackathon LegalHack!

Piše
Petra Haleš

Feb 15, 2021

Studentska udruga Meritokrat pod sloganom Umjetna inteligencija kroz oči prava organizira LegalHack hackathon, prvi pravni hackathon u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. 

Ovogodišnji zadatak ‘’AI u službi zdravstva’’ za cilj ima osmisliti inovativno i kreativno regulatorno rješenje za primjenu umjetne inteligencije u zdravstvu s ciljem poboljšanja zdravstvenog sustava. Prijavite se najkasnije do 27. veljače 2020. godine!

Hackathon je izvedenica riječi ‘’hack’’, inovativnog rješavanja problema, i ‘’marathon’’, dinamičnog događaja u trajanju od nekoliko sati do nekoliko dana. LegalHack hackathon spoj je prava i tehnologije u obliku trodnevnog natjecanja na kojem će sudionici pravno usmjeriti razvoj nove tehnologije te predložiti odgovore na izazove koje ona nosi sa sobom.

LegalHack održat će se od 4. do 6. ožujka 2021., i to u potpunosti online, što omogućava sudjelovanje bez obzira gdje se nalazili. Ovogodišnji zadatak ‘’AI u službi zdravstva’’ za cilj ima osmisliti inovativno i kreativno regulatorno rješenje za primjenu umjetne inteligencije u zdravstvu s ciljem poboljšanja zdravstvenog sustava.

Timovi će od otvorenja projekta 4. ožujka imati 24 sata za izradu svojih rješenja, a na raspolaganju će im biti Legal i Tech mentori koji će svojim stručnim znanjem pomoći u razvoju kreativnih i inovativnih odgovora na izazove koje postavlja razvoj tehnologije.

Hackathon je namijenjen svim studentima u Republici Hrvatskoj, bez obzira na studijski smjer i predznanje, a prijaviti se moguće u timu od 3 do 5 članova. Više o uvjetima za prijavu pročitajte u Pravilima sudjelovanja.

Za sudionike koji nemaju svoj tim, a voljeli bi sudjelovati ili samo žele svom timu priključiti pojačanje, pripremili su Facebook grupu kojoj se moguće priključiti i pronaći svoj savršen tim!

Prijave za LegalHack bit će otvorene do 27veljače u 23:59 putem forme za prijavu.

Pozivaju vas da im se priključite, a u međuvremenu ih možete pratiti  putem društvenih mreža, Facebooka i InstagramaLinkedIna te web stranice Udruge.

Komentari

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.