Nove akcije i svirke u Buzz baru

Piše
Lorena Sikavica

Feb 22, 2017

Buzz bar je za vas pripremio program sve do nedjelje. U programu pogledajte što vas očekuje.

Svaki ponedjeljak od 19 do 21 sat u Buzzu možete naići na promo cijene raznih pića. Utorak je rezerviran za ljubitelje nogometa, piva i grickalica uz utakmice lige prvaka.

Srijede se posvećuju samo najboljim svjetskim bendovima, a ovu srijedu možete uživati u omiljenom piću i društvu uz BEST OF RED HOT CHILLI PEPPERS, dok ljubitelji nogometa u stražnjem dijelu ponovo uživaju u ligi prvaka!!

 Ponovo je drugi četvrtak, a svakog drugog četvrtka od 21 do 22 sata možete naručiti piće od poznatih konobara!! BE HUMAN FAMOUS FOR A REASON Buzzova humanitarna akcija ovog puta ugošćuje DORIS PINČIĆ, koja na sat vremena postaje dio Buzzovog tima!!! Za atmosferu će se pobrinuti TONI&NENO duo iz grupe TUĐA ŽENA sa odabranim ex-yu hitovima!!
Petak je dan za GIN&TONIC!!! Hendricks u kombinaciji s tonikom i svježim krastavcima je na akciji 25 kuna, a duo grupe KINGS od 23 sata brine se da vaše muzičke želje budu ispunjene!!
Subota je rezervirana za Famous Grouse whisky večer, 2 famousa s colom su 30 kuna, a Buzzova zvijezda JURAJ JURLINA sa svojom Bagrom trese zvučnike do sitnih jutarnjih sati.

RUGBY 6 NATIONS CUP se vraća nakon kratkog predaha!!

events-6-nations-logo

U subotu je okršaj škotske i Walesa (15:30 sati), te Irske i Francuske (17:50 sati), a u nedjelju Engleska protiv Italije (16 sati).
Za vrijeme utakmica vrijedi popust od 20% na većinu cuge.

Komentari