Proces kreiranja Zakona privlačenja

Piše
x-ica tim

Sep 29, 2019

Dragi moji, prije tjedan dana obećala sam vam pojasniti proces kreiranja Zakona privlačenja!

Zakon privlačenja djeluje u tri koraka:

  • PRVI KORAK

Mi svemiru ili Bogu odašiljemo poruku da nešto želimo. Uvijek imate slobodu pri odabiru koji ćete termin upotrijebiti. Kako poruku odašiljemo? Odašiljemo je čim vidimo nešto što želimo. Odašiljemo je i čim vidimo nešto što ne želimo. Ono što ne želimo nazivamo kontrastom. Kada nam se dogodi nešto što ne želimo, u istom trenutku znamo što želimo. Dakle, želju možete odašiljati i putem neželjenog, tj. kontrasta. Kada u trenutku spoznate što ne želite, tog istog trena vaše nefizičko ja već živi ono što želite.Prvi korak kreiranja može biti svjestan ili nesvjestan, ovisno o tome kreirate li na svjesnoj ili nesvjesnoj razini.

  • DRUGI KORAK

Svemir nam odmah odgovara na našu želju. Naše nefizičko ja odmah „postaje“ to što želimo. Odmah „dobiva“ to što želimo. Isus je imao ovu jasnoću. Zato i jest iscjeljivao ljude. Znao je da se promjena dogodila i prije nego što fizički svjedočiš toj promjeni. I zato se zahvaljivao na ozdravljenju ljudi na koje bi stavio ruke. Zahvaljivao se kao da se to već dogodilo, jer i jest! Isus je znao za Zakon privlačenja.

  • TREĆI KORAK

Dopustite da vam željeno dođe. Da, mi moramo dopustiti! Mi moramo doći na vibraciju s onim što želimo. Mi smo ti koji se moramo maknuti s puta. Jer, samo smo mi ti koji stojimo na putu ostvarenja svih svojih snova i želja. I ovaj korak je naš posao. Primjerice ne možete privući idealnog partnera ili partnericu za sebe ako sve vrijeme izjavljujete da su svi muškarci loši, da su sve žene loše, da je ljubav danas samo interes. Promotrite svoj život. Zar vam upravo takve osobe ne ulaze u njega? Zar ne svjedočite Zakonu privlačenja? Privlačite upravo onakve partnere kakve opisujete.

Zakon privlačenja vam „daje“ točno ono što je u skladu s vašom vibracijom. Kako ćete početi živjeti obilje, ako govorite da novca nema, da je novac loš i da danas posao imaju samo oni s jakim vezama? Kako, kada vam Zakon privlačenja daje ono što izjavljujete i vibrirate?! Sami ste iskreirali svoje realnosti, a neprekidnim ponavljanjem istog tu istu realnost nanovo kreirate.

Zamislite svemir kao plavog duha u boci iz Alladinove priče, koji vam na sve što izjavljujete kaže: „NEKA TAKO BUDE!“ Upravo tako funkcionira Zakon privlačenja! ON ne sudi, ne procjenjuje, ne zaključuje – ON vam daje ono o čemu mislite, daje vam onako kako vibrirate i ono u što vjerujete.

Znam da će mnogi od vas sada promisliti da nikada ne biste određena iskustva svjesno privukli u svoj život. I niste. Privukli ste ih nesvjesno, jer niste znali da svaka pojava ima svoju dualnost. Na jednom kraju je ljubav, a na drugom strah, na jednom obilje, na drugom manjak obilja, na jednom zdravlje, a na drugom bolest. Nepoznavanjem gore navedenih činjenica vi nesvjesno privlačite.

Isto tako ne znate da privlačite fokusom. Je li vam fokus na ljubavi ili na strahu, na obilju ili siromaštvu, na zdravlju ili bolesti? Što dobivate, uvijek je pitanje vašeg izbora! Vi također privlačite i fokusom na neželjeno. Nažalost, privlačite neželjeno! I što više shvaćate ovaj princip, sve više će vam fokus postati važan, baš kao i odabir vaših misli.

Znajući da odabirom misli privlačite i kreirate, počet ćete ih birati svjesno. U svemiru, u kojem djeluje Zakon privlačenja, NE ne postoji! Ne postoji niti isključivanje vaše vibracije. Kada vam je fokus na neželjenom, također proizvodite vibraciju na koju Zakon privlačenja odgovara.To je kao da izjavljujete: „Bježi od mene, ti stvari koju ne želim! Bježi od mene i mog života! Ne želim te!“

Gdje vam je fokus? Na tome. Ovo je važno da razumijete. Fokusom privlačite. Vibrirate onako na što ste fokusirani. Vi upravo to što ne želite privlačite u vlastito iskustvo. Tome dajete važnost, dajete moć, dajete snagu… Potvrđujete da je tu. I zapravo kao da izjavljujete: „Dođi, ti stvari koju ne želim!“ I, Zakon privlačenja će vam reći, poput onog duha iz Alladina: „Neka tako bude!“

Zato je važno razumjeti: što su naše misli, naše emocije i fokus. I, kada to uspijete razumjeti, postajete svjesni kreatori vlastite stvarnosti. Birat ćete na što ćete misliti. Birat ćete na čemu će vam biti fokus. Birat ćete što ćete gledati, čitati i slušati. Birat ćete i o čemu ćete razgovarati. Birat ćete, jer ćete ZNATI da svakoga trenutka kreirate svoj ŽIVOT!

FlixBus – novi kodovi

U prodaji X-ICA parfemi

Komentari