Radio Student traži novi vizualni identitet

Piše
Iva Bucić

Sep 20, 2016

Radio Student dvadeseti rođendan želi dočekati sa svježim vizualnim identitetom, a najboljeg dizajnera čeka 2 500 kuna nagrade.

Osim što bi na umu trebali imati moto Radio Studenta – Radio koji nije za svakoga, uzmite u obzir i da FPZG-ov radio kontinuirano promiče vrijednosti civilnog društva i aktivizam, te se zalaže za promicanje i zaštitu ljudskih prava, toleranciju, borbu protiv nasilja i očuvanje okoliša.

Radove treba biti moguće aplicirati na:

  1. Plakat za koncert (format plakata nije zadan). Na plakatu je potrebno predvidjeti prostor za datum i vrijeme događanja te izvođače (4 benda i 4 DJ-a).
  2. Majice i ostali merchandise (rizle, šibice, čaše itd.)
  3. Banner za web (veći i manji)
  4. Prikladni font koji će se koristiti za potrebe flyera i programske knjižice
  5. Label/znak/logo koji će se aplicirati na fotografije, plakate ostalih događanja pod pokroviteljstvom Radio Studenta i slično, a koji će svojom simbolikom jasno predstavljati Radio Student
  6. Sticker/pečat kojim se komunicira 20. godina Radio Studenta, a koji će svojom simbolikom jasno predstavljati Radio Student

Svoj prijedlog stignete poslati do 2. listopada na istu adresu na kojoj možete potražiti odgovore na sva potencijalna pitanja – rs@radiostudent.hr. Svi će se pristigli radovi moći pogledati na izložbi koja će se organizirati povodom 20. rođendana Radio Studenta, a jubilarnu će obljetnicu obilježiti i rođendanskim koncertom zakazanim za kraj studenog. Doduše, tek nakon toga kreće prava proslava koja će se po najavama odužiti na nekoliko mjeseci.

Više informacija potražite na ovom linku

Komentari